HIGH TECH REALISATION

Hart Techniek Rotterdam (HTR) is gespecialiseerd in de ontwikkeling, het onderhoud en beheer van gasvormige en vloeibare media distributie systemen. Het klantenbestand van HTR telt tal van grote bedrijven, universiteiten en ziekenhuizen. Zijn gespecialiseerde team heeft ook complexe projecten voor het Europees Ruimteagentschap (ESA) en de Europese Commissie (GCO-JRC) gerealiseerd.

Wij zijn lid van de NEN-expertgroep Medische Gassen en nemen deel aan het normalisatieproces op het terrein van medische gas- en vacuüm distributiesystemen. De expertgroep heeft tot doel het verhogen van veiligheid en kwaliteit op het gebied van medische gassen. Daarnaast beoordelen en stellen wij vanuit dit Nederlandse kennisplatform de normen voor diverse producten binnen onze medische branche bij.

Lees Meer

BRANCHES

Medisch

Wij nemen álle verantwoordelijkheid voor onze (ISO maat- gemaakte) oplossingen voor medische gassen systemen. Met onze toewijding, de modernste stand der techniek en de medische normen als leidraad, voorzien wij de beste oplossing om uw doelstellingen te realiseren.

Lees meer >>

Laboratorium

Laboratorium analyse apparatuur wordt steeds gevoeliger en nauwkeuriger. De verminderde gasconsumptie per analyserun stelt zware eisen aan de speciale gassen installatie. Diffusie, “outgassing” en andere bronnen van moleculaire verontreinigen dienen te worden vermeden. Een correct ontworpen systeem voorkomt verslechtering van de basislijnen en achtergrond.

Lees meer >>

Industrie

De chemische industrie past moleculaire reacties en raffinage processen toe om een breed gamma aan vaste, vloeibare en gasvormige stoffen te produceren. Velen daarvan zijn weer grondstoffen voor andere producten. HTR ontwikkelt en modificeert diverse gas media systemen.Lees meer >>

Wetenschap

Kennis, creativiteit en vastberadenheid vormen de bron van onze organisatie. Door de jaren heen, hebben we talloze wetenschapsinstituten geholpen met onze gas systemen en oplossingen om hun doel te bereiken en het ligt aan onze basis om steeds te verbeteren. Bekijk welke oplossingen wij voor u kunnen realiseren.Lees meer >>

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Medisch

Laboratorium

Industrie

Wetenschap

Medisch

Kritische gassystemen van ontwerp tot eind realisatie en beheer ervan. HTR biedt u de oplossingen.

Laboratorium

HTR werkt nauw samen met gas- en apparatuur producenten om de toenemende gaskwaliteiten te behouden en dit niet alleen vanaf de gasbron tot aan het tappunt, maar ook de apparatuur aansluiting zelf. HTR voert alle werkzaamheden uit met dezelfde deskundigheid, of het nu om uitbreiding of vervanging van uw bestaande installatie gaat.

Industrie

De chemische ingenieurs van HTR zijn bekwaam in het oplossen van moeilijke technische uitdagingen op het gebied van gassen, gasopslag, gassen systemen en gasmanagement. Slimme processystemen en innovatieve monsternamesystemen maken onze diensten compleet.

Wetenschap

Voor innovatie kracht bieden wij op maat ontwikkelde gassystemen en gas bewerkingsinstallaties. Wij hebben uitgebreide testfaciliteiten tot onze onmiddellijke beschikking, we kunnen in-huis testen uitvoeren op moleculaire schaal, of het nu een testopstelling of zelfs een mini-fabriek met volledige functionaliteit betreft (indien nodig in onze cleanroom).